Een afroomkluis is een speciaal ontworpen kluis om geld of consumptiemunten in te bewaren zodat er niet te veel in de kassa of het zicht ligt. Dit soort kluizen wordt vaak gebruikt in de horeca en bij evenementen om consumptiemunten in te bewaren. Het doel van een afroomkluis is om de ontvangen munten veilig en zorgvuldig op te slaan. Medewerkers gooien de ontvangen consumptiemunten eenvoudig in de afroomkluis via de gleuf aan de bovenkant. Hierdoor zijn ze alleen nog toegankelijk voor degene met de sleutel van de afroomkluis.

Voordelen van een afroomkluis

Het gebruik van een afroomkluis biedt aanzienlijke voordelen voor bedrijven in verschillende sectoren. Het bevordert de veiligheid door de ontvangen consumptiemunten op een gecontroleerde en beveiligde locatie op te slaan, waardoor het risico op diefstal en fraude aanzienlijk wordt verminderd. De kluis is alleen open te maken met een sleutel waardoor alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot de kluis.

  • Snel en makkelijk controleren
  • Voorkomt fraude
  • Te openen met sleutel
  • Inzichtelijke inkomsten

Contact

Veilig en van hoge kwaliteit

Alle producten van wisselautomaten.nl ondergaan strenge veiligheid-, kwaliteit- en prestatie-eisen. Wisselautomaten levert hierdoor uitsluitend automaten, accessoires en aanvullende producten van het hoogste niveau. Wilt u in contact komen voor uw specifieke mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met onze specialisten.

Contact

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AFROOMKLUIS – YPEX – AFROOMKLUIS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende onze automaten. Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Contact
× Technische vraag