Carwash (OUTDOOR)

Regen-, vorst- en vochtbestending, volledig. Outdoor, extra veilig en onder iedere weersomstandigheid geschikt!

Enig resultaat

Filters
  • YPEX CONTACTLOOS – OUTDOOR

    De slimme, betaalbare en efficiënte oplossing voor Carwash & Outdoor. Bezoeker kiest het gewenste aantal munten en betaalt contactloos met betaalpas, smartphone of creditcard. Binnen enkele seconden worden de munten uitgegeven, vele malen sneller dan regulier pinnen. Vele verschillende betaalmogelijkheden in één automaat en uiteraard ook biljet- en muntacceptatie. De automaat is ECB-gekeurd en uitgerust met vals geld-detectie. Daarnaast is de boekhouding en eventuele servicebehoefte simpel en snel uit te lezen middels drukknop-bediening of programmeerkit. Uitgerust met meest hoogwaardige contactloze terminal, betalingen worden dezelfde dag nog bijgeschreven. Regen-, vorst-, en vochtbestendig, volledig outdoor-proof en onder iedere weersomstandigheid werkend.

    Prijs op aanvraag

Carwash (OUTDOOR)

Wisselautomaten van Ypex

Op  zoek naar een wisselautomaat voor in uw carwash? Voor iedere locatie hebben we geschikte automaten in ons assortiment. Speciaal voor de Carwash hebben we een innovatieve wisselautomaat ontwikkeld. Zowel voor wisselgeld als was-tokens, het gebruik van wisselautomaten in combinatie met was-tokens zorgt voor een forse omzetverhoging. Daarnaast is het ook mogelijk om te werken met bonussen, waardoor grotere uitgaves en dus omzetverhoging worden gestimuleerd!

Wisselautomaten in uw Carwash

Al onze automaten zijn geschikt voor uitgifte van zowel wisselgeld, als was-tokens. Het gebruik van was-tokens heeft naast een promotionele waarde, ook een omzet verhogende waarde. Klanten houden na een wasbeurt enkele muntjes over en komen daardoor automatisch de volgende keer weer terug.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende onze automaten. Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Contact
× Technische vraag