Muntautomaat huren voor events

Ook voor het huren van een muntautomaat voor evenementen, feesten en festivals bent u bij ons aan het juiste adres!

Speciaal voor de verhuur hebben we een muntautomaat ontwikkeld die geplaatst kan worden in een daarvoor bestemde container. Op deze manier zijn de muntautomaten erg flexibel, makkelijk te plaatsen en goed en vooral veilig te modificeren. Daarnaast wordt er voor de verhuur gebruik gemaakt van de nieuwste muntautomaten, dit zijn automaten waar ook de functie contactloos betalen op zit. Op deze manier kan de evenementbezoeker met zowel cash, PINpas als smartphone betalen en gaat het betalen vele malen sneller dan met het 'normale' pinnen.

Controleerbaar, snel en veilig

Stel, u heeft een evenement waar 1.000 mensen verwacht worden, of 100.000, dan komt er nogal wat op u af. Het is daarom interessant om tijdens evenementen met consumptiemunten te werken. Met een professioneel arsenaal aan huurautomaten neemt Wisselautomaten.nl de verkoop van munten en de cash- en pinhandling voor haar rekening. De geldafhandeling van uw evenement verloopt daardoor controleerbaar, snel en veilig.

De complete logistiek wordt verzorgd: aanlevering, installatie, instructie, ophalen en service. Voor de meest uiteenlopende evenementen: beurzen, horecafeesten, concerten, universiteiten, carnaval, wandelvierdaagse etc. etc.

Neem nu snel contact op voor het aanvragen van een op maat gemaakte offerte! Wij hanteren geen vaste prijzen, iedere verhuur wordt op maat gemaakt!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende onze automaten. Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Contact