Over wisselautomaten.nl

YPEX 

YPEX is een familiebedrijf - opgericht in 1989- en actief in verschillende branches. Wij ontwikkelen, bouwen en exploiteren entertainent en retail concepten onder onze eigen merken Kiddieland en Coool! Daarnaast verzorgen wij de distributie en service voor de kansspelautomaten van Merkur-Gaming. Onze organisatie is servicegericht met een vakkundig technisch team en moderne logitistieke- en commerciële faciliteiten. Kijk voor meer informatie op onze overkoepelende website http://www.ypex.nl.


YPEX EUROSALES B.V.

het bedrijf achter wisselautomaten.nl, bestaat 20 jaar en staat voor service, topkwaliteit en scherpe prijzen. Wij zijn de importeur van Europese marktleiders in wisselautomaten. De grote volumes en de slanke organisatie maken dat we de automaten tegen de juiste prijs in de markt kunnen zetten. Maar nog belangrijker, met een fantastische service! Ons eigen, betrokken, flexibele en landelijk opererend serviceteam staat altijd voor u klaar. Bij ons houdt het niet op na de verkoop. 

UITERAARD BENT U VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM, WAAR U HET GEHELE PROGRAMMA KUNT UITPROBEREN. 

Een YPEX wisselautomaat voor consumptiemunten Een wisselautomaat wisselt brief- en muntgeld om in biljetten en/of munten. Klanten hebben zo altijd gepast geld op zak, om dit vervolgens bij u weer uit te geven. Potentiële klanten zonder gepast geld blijven potentiële klanten. Met een automaat om te wisselen ondervangt u dit. Het werkt dus omzetverhogend. Ook worden onze wisselautomaten vaak ingezet voor horecamunten of als betaalsysteem voor verenigingen voor de verkoop van consumptiemunten. De automaten voor consumptiemunten werken dan als een kassamedewerker. Alleen zonder salaris, foutloos en fraudebestendig, voorzien van omzetstatistiek en met vals gelddetectie. Een wisselautomaat voor horecamunten betekent een forse besparing op operationele kosten. Dit geldt ook voor onze WorldKey, het systeem voor cashless betalen.

Reviews

Wisselautomaten.nl

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op

Copyright © 2022 Wisselautomaten.
Alle rechten voorbehouden.