Consumptiemunten kopen

Consumptiemunten of betaalmunten worden steeds vaker gebruikt, zoals in het verenigingsleven, maar je ziet bijvoorbeeld ook consumptiemunten in de horeca of kantine of zelfs in kerken. Daarnaast worden muntautomaten veelal gebruikt voor evenementen, feesten en festivals. Consumptiemunten bestellen? Neem dan contact op!

Toont alle 4 resultaten

Filters

Wat zijn consumptiemunten

Consumptiemunten, vaak aangeduid als “jetons,” zijn fysieke munten die vaak van plastic worden gemaakt. Ze spelen een groeiende rol als betaalmiddel in diverse omgevingen; van verenigingsleven tot horeca, kantines en evenementen. Deze jetons fungeren als alternatief betaalmiddel voor contant geld en pinbetalingen. In de wereld van wisselautomaten spelen consumptiemunten en jetons een centrale rol. Daarom biedt wisselautomaten.nl verschillende opties als het gaat om consumptiemunten.

Voordelen van consumptiemunten

Het gebruik van consumptiemunten biedt tal van voordelen in verschillende branches. Allereerst verbeteren jetons de veiligheid, doordat ze contant geld vervangen en het risico op diefstal en fraude verminderen. Bovendien dragen ze bij aan efficiëntie, aangezien ze rekenwerk overbodig maken en de transacties soepeler laten verlopen doordat je geen gedoe hebt met wisselgeld. Het meest opvallende voordeel is wellicht de toename van de verkoop. Door prijzen in jetons uit te drukken, stimuleert dit systeem extra aankopen en verhoogt het de omzet omdat men zich minder bewust is van de prijs en het uitgeven van geld. Kortom, consumptiemunten bieden een slim alternatief voor contant geld dat niet alleen de operationele processen stroomlijnt, maar ook bijdraagt aan een winstgevendere onderneming.

Verschillende soorten consumptiemunten

Er bestaan verschillende soorten consumptiemunten met elk zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Eén veelvoorkomend type is de standaard consumptiemunt, meestal van kunststof of metaal, met een eenvoudige opdruk voor herkenbaarheid. Voor evenementen waarin branding belangrijk is, zijn er bedrukte consumptiemunten die jouw logo of ontwerp in één kleur of meerdere kleuren kunnen weergeven. Reliëfmunten voegen extra textuur toe aan de munt waarbij het logo in reliëf op de munt wordt gedrukt. Ongeacht het type consumptiemunt dat je kiest, geniet je altijd van de voordelen die we hierboven noemden.

Consumptiemunten bedrukken

Het bedrukken van consumptiemunten is een effectieve manier om een persoonlijke en professionele touch toe te voegen aan jouw evenement of bedrijf. Bij Wisselautomaten.nl bieden we de mogelijkheid om consumptiemunten te bedrukken met eigen ontwerp, logo, tekst, of een specifieke boodschap. Dit stelt jou in staat om jouw merk te versterken, evenement te personaliseren of simpelweg een blijvende indruk achter te laten bij bezoekers. We bieden drie verschillende opties voor bedrukte consumptiemunten;

  • Een-kleurenopdruk
    Munten met één-kleurenopdruk zijn een effectieve en kostenefficiënte manier is om je branding of specifieke boodschap te communiceren.
  • Meer-kleurenopdruk
    Voor een nog opvallendere uitstraling bieden we consumptiemunten met meerdere kleurenopdruk, waardoor jouw ontwerp levendig en aantrekkelijk wordt weergegeven.
  • Reliëf
    Bij reliëfmunten wordt het logo in reliëf op de munt gedrukt. Dat maakt de munt niet alleen functioneel maar voegt ook een tastbaar element toe wat de munten onderscheidend maakt.

Jetons huren

Heb je eenmalig een evenement waarbij je consumptiemunten in wil zetten? Overweeg dan om de jetons te huren. Zo blijf je na het evenement niet zitten met een hele stapel jetons die je niet meer gebruikt. Ook de wisselautomaat om deze munten te distribueren kun je bij ons huren. Bovendien betaal je geen drukkosten wanneer je de consumptiemunten huurt. Eigen branding is bij verhuur niet mogelijk.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende onze automaten. Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Contact
× Technische vraag