CASHLESS BETAALSYSTEEM VOOR RKC WAALWIJK

RKC Waalwijk

Persbericht RKC:
Het Boxmeerse bedrijf Wisselautomaten.nl zal de aanleg en het onderhoud van de machines onder haar hoede nemen en wordt als nieuwe partner van RKC WAALWIJK toegevoegd aan de huidige Businessclub Exclusive, de nieuw te noemen “Vedette”.

Lars Hutten, verkoopleider van wisselautomaten.nl, toont zich content met de samenwerking met RKC WAALWIJK: “Bij RKC WAALWIJK heerst een echte Brabantse gezelligheid, wij zijn blij dat wij als Brabants bedrijf een steentje bij kunnen dragen aan de goede sfeer die er hangt in het Mandemakers Stadion en dat we met onze automaten het betaalgemak kunnen vergroten.”

Ook algemeen directeur Remco Oversier is tevreden met het aangegane partnership: “Rondom wedstrijden en andersoortige activiteiten is er altijd sprake van veelvuldig gebruik van cash geld. Wisselautomaten.nl kan ons als nieuwe partner uitstekend helpen in het verhogen, versnellen en beter beveiligen van het betalingsverkeer. Daarnaast is het een interessante branche als toevoeging in de Businessclub van RKC WAALWIJK.”

Reviews

Wisselautomaten.nl

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op

Copyright © 2022 Wisselautomaten.
Alle rechten voorbehouden.