Gemeenschapshuizen

Bent u op zoek naar een geschikte wisselautomaat voor uw gemeenschapshuis? Onze automaten zijn geschikt in elke situatie.

Toont alle 3 resultaten

Filters
 • YPEX-1 PIN only

  De nieuwe YPEX-1 PIN only is geschikt voor de uitgifte van zowel consumptiemunten als muntgeld.
  Een compacte automaat met degelijke bevestiging aan de wand met een muurplaat, of optioneel op een voet.
  Hoogwaardige kwaliteit in een strakke behuizing. De automaat is ECB-gekeurd en volledig uitgerust met valsgeld-detectie
  en inbraakbeveiliging. Dankzij het eenvoudige menu is de boekhouding en servicebehoefte eenvoudig uit te lezen.

  Dankzij de Valina Pin-terminal accepteert de automaat alle bankpassen, creditcards, BanContact en Apple-Pay.

  3.300,00
 • YPEX AVANTGARDE TOUCH

  Beste keuze

  Het innovatieve en meest complete betaalsysteem voor o.a. horeca, sportkantine, casino en vele andere branches. Letterlijk alle mogelijke manieren van betalen in één automaat. Kies het gewenste aantal munten betaal vervolgens met PIN, Contactloos of met smartphone. Simpel, efficiënt en snel! Daarnaast ook cash-acceptatie van zowel biljetten als muntgeld. Naast de verkoop van consumptiemunten ook geschikt voor de uitgifte van muntgeld in bijvoorbeeld kiosken of speelhallen. De Avantgarde-lijn heeft de allerhoogste capaciteit van wel 10.000 muntstukken. GeheelECB-gekeurd en uitgerust met valsgeld-detectie. Bevestiging direct aan de wand, of plaatsing op robuuste voet. Makkelijk uit te lezen, met een gebruiksvriendelijke TouchScreen dus uw boekhouding snel op orde.

  4.750,00
 • YPEX QUATTRO CASH

  De Quattro-lijn heeft dankzij 4 hoppers de meest uitgebreide uitbetaalmogelijkheden van maar liefst 4 (verschillende) muntsoorten. De YPEX Quattro Cash is geschikt voor uitgifte van zowel consumptiemunten, als muntgeld. De bezoeker betaalt met brief of muntgeld en ontvangt de gewenste (consumptie)munten. Ingevoerde biljetten worden automatisch gestapeld, dus nooit meer biljetten uitsorteren!

  Volledig hufterproof ontworpen met een sterke 5-puntssluiting, anti-vandalisme drukknoppen en daarnaast een 5’’ display met veiligheidsglas. Geheel ECB-gekeurd en uitgerust met valsgeld-detectie. Bevestiging direct aan de wand, of plaatsing op een robuuste voet.

  3.750,00

De rol van wisselautomaten in gemeenschapshuizen

Tijdens drukke evenementen in het dorpshuis is het efficiënter om te werken met consumptiemunten. Zo hoeft het barpersoneel zich niet bezig te houden met het wisselen van geld. Een wisselautomaat bevordert een efficiënt financieel proces. Er hoeft geen personeel meer ingezet te worden bij de muntenbalie waardoor u capaciteit overhoudt op andere belangrijke plekken. Wisselautomaten besparen niet alleen kostbare tijd maar verhogen ook de nauwkeurigheid van financiële transacties. Menselijke fouten kunnen er altijd insluipen, met een wisselautomaat haalt u deze factor weg en loopt u geen geld mis.

Wisselautomaten van Ypex

Wilt u ook een wisselautomaat in uw gemeenschapshuis? Dan bent u bij Ypex aan het juiste adres. Onze wisselautomaten zijn geschikt voor elke locatie. Van het wisselen van contact geld tot de uitgifte van consumptiemunten. De automaten zijn naar eigen wens te configureren door de modulaire opbouw. Zo is er altijd een wisselautomaat die past bij uw wensen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende onze automaten. Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Contact
× Technische vraag