EERSTE CONTACTLOOS BETALEN AUTOMAAT VAN NEDERLAND

Wat is contactloos betalen?

Door de contactloos betalen technologie is het mogelijk om met betaalpas of smartphone de muntautomaat ‘aan te tikken’ en zo direct het gewenste aantal consumptiemunten te ontvangen. Uiteraard blijft betalen met muntgeld of biljetten ook mogelijk bij deze contactloos betalen automaat.

Contactloos betalen wordt dé nieuwe manier van betalen. Bij deze vorm van betalen wordt de betaalpas of mobiele telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat gehouden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig, boven dit bedrag moet wel een pincode ingetikt worden. Steeds meer Nederlandse banken verstrekken een betaalpas met NFC-chip, door deze chip kan er contactloos worden betaald. De ABN-AMRO en ING zijn hierin voorgegaan, maar ook de Rabobank heeft onlangs aangekondigd bankpassen met NFC-chip te gaan uitgeven, terwijl zij dit oorspronkelijk niet van plan was. Dit laat zien dat de banken niet meer om dit nieuwe fenomeen heen kunnen.

De eerste contactloos betalen muntautomaat 

Wisselautomaten.nl voorzag de grote impact die deze nieuwe manier van betalen zou gaan hebben en heeft daarom de YPEX Contactloos betalen automaat ontwikkeld. Deze muntautomaat heeft alle voordelen van de huidige muntautomaten die zichzelf reeds hebben bewezen in de horeca en in sportkantines, maar beschikt daarnaast over de contactloos betaalfunctie. Daarmee is de automaat revolutionair te noemen. De contactloos betalen automaat is revolutionair voor de horeca, omdat contactloos betalen in vergelijking tot het ‘normale’ pinnen:

Daarnaast blijven de bestaande voordelen van een muntautomaat van kracht. Zoals wel 30% meer omzet, geen contant geld meer in de omloop en geen rekenfouten of derving aan de bar. 

Als laatste mag niet vergeten worden dat cash altijd zal blijven bestaan, zeker in de horeca en dat consumptiemunten het mogelijk maken voor groepen om gezamenlijk te ‘lappen’. Dit maakt dat alleen een cashless betaalsysteem niet zal voldoen aan de dagelijkse praktijk van de horeca.

Alleen de YPEX Contactloos automaat kan elke klant in zijn wensen voorzien en maakt de horecaonderneming zowel cashfull als cashless!


Bekijk het complete aanbod contactloos betalen automaten

Reviews

Wisselautomaten.nl

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op

Copyright © 2022 Wisselautomaten.
Alle rechten voorbehouden.